EOTB-ster doodgestoken op 25-jarige leeftijd

Viral
door Benthe
dinsdag, 12 oktober 2021 om 12:14
Na veel slecht nieuws rondom sterren die bekend zijn geworden met reality-programma's, is het nu weer mis gegaan. De Amerikaanse Chris Pearson, die bekend werd door zijn deelname aan Ex On The Beach is overleden op 25-jarige leeftijd. De realityster zou neergestoken zijn, omdat hij midden in de nacht nogal luidruchtig was.
Afgelopen zondagnacht had Chris het heel gezellig met zijn vriendin bij het zwembad in de tuin. Het was rond een uur of 2 's nachts, maar dat leek de realityster niks uit te maken. Op een gegeven moment was hij zo luidruchtig dat hij zijn buren wakker maakte en hier begon de ophef.
Neergestoken
Volgens meerdere bronnen was een buurman klaar met zijn lawaai en schreeuwde naar Chris dat hij stil moest zijn. Hier was de Ex On The Beach-ster niet van gediend en ging naar de voordeur van de desbetreffende buurman. Eenmaal binnen is hij neergestoken door de buurman.
Op de vlucht
Volgens meerdere bronnen is de buurman meteen na het incident gevlucht en is het nu niet duidelijk waar hij is. De politie is nog steeds op zoek naar de dader. Er is nog niemand opgepakt, maar ze hopen de dader snel te vinden. Chris is na het incident snel naar het ziekenhuis gebracht, maar rond half 4 's nachts is hij toch aan zijn verwondingen overleden.
Bron: TMZ