EOTB-Ster gaat naar bed met Lil Kleine

Viral
woensdag, 12 juni 2024 om 19:17
schermafbeelding 2024 06 12 om 192033
Een flinke dosis drama en een onverwachte onthulling tijdens de reünie van 'Ex On The Beach'. En het lijkt erop dat Lil Kleine een nieuwe vlam heeft gevonden in een van de deelneemsters.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

De Reünie vol drama

De reünie van 'Ex On The Beach' werd gepresenteerd door Koen Pieter van Dijk. De presentator, bekend om zijn liefde voor een beetje drama, wist van tevoren al dat het een tumultueuze avond zou worden. Tussen Michelle en Quentin, die inmiddels gelukkig is met zijn nieuwe liefde Naomi, was een flirt te zien, maar het lijkt erop dat er nog wat onopgeloste zaken tussen hen zijn. Michelle deelde dat Quentin haar nog steeds berichten stuurt met verrassende inhoud.

Megan Desaever en Lil Kleine?

Het gerucht van de avond draaide echter om Megan Desaever. De realityster, bekend om haar avontuurtjes met meerdere mannen uit het programma, werd na haar laatste deelname gezien terwijl ze in het buitenland zoende met Wesley Sneijder. Nu circuleert het gerucht dat Desaever momenteel het bed deelt met rapper Lil Kleine.
@mtvnederland It’s showtime! De cast van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars heeft een onvergetelijke vakantie in Colombia beleefd en is na een lange tijd weer samen in de studio. Host Koen is benieuwd: hoe zit het met Luca en Megan? Zijn ze alleen ‘friends’, of zijn er ook ‘benefits’? 🫶 #EOTBDD #AllStars #DeReünie #eotb #exonthebeach #exonthebeachdoubledutch #Megan #Luca ♬ origineel geluid - MTV Nederland

Problemen met de wet

Het leven buiten de realityshow is voor Megan en haar vader echter niet zo rooskleurig geweest. Eerder dit jaar kwamen ze in de problemen met justitie, beschuldigd van onder meer fraude en sjoemelen met COVID-19-steun voor hun voormalige horecazaak Carlito’s in Oostende, België. Megan's vader is al 35 keer veroordeeld en ontving tijdens de pandemie €32.291 aan overbruggingskrediet voor zelfstandigen, ondanks dat hij vanwege zijn beroepsverbod geen zaak mocht runnen. Megan deed zich voor als eigenaar en gaf toe dat ze eigenlijk niets in de zaak deed. De rechtbank van Brugge heeft haar schuldig bevonden, met een voorwaardelijke celstraf van 10 maanden en een forse boete van €8000 als gevolg. Samen moeten ze ruim €86.000 aan onterecht ontvangen steun en subsidies terugbetalen.