Ruzie: heeft Shani een relatie met de ex van Jørney?

Viral
door Amber
vrijdag, 23 april 2021 om 15:00
Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is pas net van start gegaan en het lijkt nu al een spicey seizoen te worden. Het roddelkanaal Juice Channel heeft van bronnen gehoord dat de ex van Jørney, genaamd Davey Schniermanni, een relatie zou hebben met Shani.
Er is uitgelekt dat Davey het strand van EOTB op komt gelopen. Dit is bevestigt door niemand minder dan zijn ex, Destiny, waarmee hij een kind heeft. Ze vertelt dat hij een relatie heeft met Shani én dat hij zelfs al een tattoo van haar heeft laten zetten. Er zijn al een aantal foto’s opgedoken van Shani en Davey samen.
Toch is het niet zo rooskleurig als dat het lijkt, want Destiney vertelt dat hij Shani ‘in de maling neemt’. Uit de DM’s van Juice Channel blijkt dat Davey niet bepaald ‘boyfriend material’ is. Veel vrouwen laten weten dat hij nog steeds achter de vrouwen aanzit en dat hij berichtjes via sociale media stuurt om af te spreken.
Jørney wil hier geen reactie opgeven en houdt zich er liever buiten. Via Instagram laat ze merken dat ze geen besties is met Shani. Ze beantwoordde een aantal vragen van haar volgers in een Q&A en daarbij kreeg ze de vraag wie haar vriendinnen waren in de villa. Jørney antwoordt met een foto van zichzelf, Lesley, Gloria en Imke. Het lijkt erop alsof Shani van de foto is afgeknipt. Mm, opmerkelijk… Wat zou hier aan de hand zijn?