EOTB-tweeling Sharon en Esmee hebben ruzie

Viral
door Verraderlijkmaandag, 18 november 2019 om 17:14
Slecht nieuws voor het meest hechte duo in showbiz-land: Sharon en Esmee hebben ruzie. De twee, bekend van het reality televisieprogramma Ex on the Beach: Double Dutch, schijnen zelfs helemaal niet meer met elkaar te praten.
De twee waren daar bij hun (tweemalige) deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch bijna elke aflevering weer hét onderwerp van gesprek. Zo verbaasden kijkers zich over het feit dat ze ongeveer alles met elkaar leken te delen. En ja, óók jongens. En juist daarover lijken de twee nu ruzie te hebben.
Aan Shownieuws vertelde Esmee waarom ze zo boos is op Sharon.
Volgens de realityster spelen er meerdere factoren mee. “Tot ons 17e jaar zijn wij dag en nacht samen geweest waardoor wij ook weinig sociale contacten in ons leven hadden met andere mensen. Toen dachten we natuurlijk nog dat we voor altijd samen zouden blijven tot dat we een bepaalde leeftijd kregen en wij allebei onze eigen mensen begonnen te leren kennen”, legt Esmee uit. Haar zus heeft momenteel een nieuwe vriend en dat vind ze maar moeilijk te accepteren. “Omdat wij tweeling zijn, kijken we heel erg tegen elkaar op en zijn we heel jaloers op elkaar. Momenteel heeft zij nu een nieuwe vriend en dat was voor mij de druppel. Zij kiest haar nieuwe vriend boven mij”, gaat ze verder.
Esmee denkt dat de onzekerheid van Sharon een grote rol speelt in hun breuk. “Sharon is een beetje onzeker en mensen zeggen altijd al dat ik knapper ben dan haar. Omdat zij zo onzeker is kijkt ze tegen mij op en maakt ze d’r elke keer een strijd van. Als wij dan ergens zijn wil ze zo graag geliefd worden bij andere mensen dat ze mij iedere keer aan de kant zet. Ze kiest altijd iemand boven mij en pas achteraf heeft ze spijt!”