EOTB's Sander heeft een nieuwe vriendin en zo ziet ze eruit

Viral
door Amber
woensdag, 01 september 2021 om 18:00
Net als veel andere EOTB-deelnemers kwam Sander niet naar de villa om de liefde te vinden, maar vooral om veel plezier te hebben. Zijn aangespoelde ex was daar net wat minder blij mee, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was niet gek dat hij weer als single naar huis vertrok. In Nederland heeft hij daarentegen wel de liefde gevonden.
Sander heeft via Instagram laten weten dat hij een nieuwe vriendin heeft. Via zijn Instagram Stories en een cute foto heeft hij het Insta official gemaakt. Onder de foto schreef hij: "Belle en het beest ❤️.” De dame die zijn hart verovert heeft, is Nicole Kawalkowski. De blondine heeft een Poolse afkomst en werkt in de cosmetische sector.
Nicole is niet de eerste dame waar de reality-ster mee samen is geweest na zijn deelname aan Ex On The Beach: Double Dutch. Hij is ook een tijdje samen geweest met Temptations Kelly, waarmee hij samen op vakantie ging naar Dubai. Het leek erg serieus tussen die twee, omdat Sander al snel een tattoo had laten zetten met haar naam. Deze tattoo heeft hij ondertussen al weg laten halen. Zou de naam van Nicole daar binnenkort voor in de plaats komen?