Er komen twee nieuwe presentatoren voor Temptation Island

Viral
dinsdag, 23 maart 2021 om 10:00
Vanochtend is aan het licht gekomen dat de twee bekendste presentatoren van de laatste tijd gaan stoppen bij het programma Temptation Island. Annelien Coorevits en Rick Brandsteder vonden het tijd om het stokje door te geven.
De seizoenen van Temptation Island zijn al een tijdje niet meer zo rechtlijnig als ze eerst waren. Daarmee bedoelen we dat er nu allerlei varianten zijn van het reality televisieprogramma. Zo heb je nu bijvoorbeeld Temptation Island: VIPS en Temptation Island: Love or Leave. De drie programma's werden allemaal gepresenteerd door anderen. Zo werd Temptation Island: VIPS bijvoorbeeld gepresenteerd door Kaj Gorgels en Yolanthe Cabau van Kasbergen, en werd Love or Leave weer gepresenteerd door Kaj en Monica Geuze.
Maar de klassieke Nederlands-Belgische versie van Temptation Island werd altijd gepresenteerd door Annelien Coorevits en Rick Brandsteder. Maar die stoppen er nu allebei mee. Degenen die het nu gaan overnemen zijn niemand minder dan Viktor Verhulst en Monica Geuze.
Viktor
Monica
Vind je het een leuke keuze?
Bron: LoveReality.nl