Ex-deelneemster Love Island verklapt hoe het er écht aan toe gaat achter schermen

Viral
door Amber
woensdag, 12 januari 2022 om 20:11
untitled 40
Love Island is de ideale plek om de man van je dromen te leren kennen. Tenminste, dat zou je denken. Oud-deelneemster Marit Beets deed mee aan het programma, maar ging er al na vier dagen uit. Zonder de liefde. Zij vertelt hoe het er achter de schermen écht aan toe gaat.
Marit deed mee aan het tweede seizoen van Love Island en was één van de dames die naar Casa Amor kwam. In een TikTok-video blikt ze terug op haar bijzondere ervaring. "Het was wel leuk", begint ze lachend. In de video kijkt ze terug naar oude fragmenten. "Even die schaamte en cringemomenten weer naar bovenhalen."
Ook deelt ze de inside info van het programma. Ze vertelt dat het beginstukje waarin zij zichzelf voorstelt heel ongemakkelijk was om op te nemen. "Het was in de middle of nowhere en daar moest je jezelf voorstellen, maar dan zit je daar in bikini. En er waren alleen maar mannen bij de productie die je niet kent. Ik heb me wel eens beter gevoeld kan ik je zeggen." Daar voegt ze aantoe dat het stukje waar de dames aan kwamen gelopen wel drie keer opgenomen moest worden. "Hierna kwam Fabiënne aangelopen en die is zelfs gevallen."
Ze vertelt ook hoe de fragmenten worden opgenomen als ze bijvoorbeeld met zijn allen in het zwembad springen. "Dit is dan zo'n moment waarbij de productie zegt: 'Nou jongens, jullie moeten klaarstaan en als ik aftel, moeten jullie rennen'. Gewoon verplicht dat zwembad in moeten springen terwijl je net gedoucht hebt, want dan hebben ze beeldmateriaal."
Als laatste vertelt ze dat ze alles in de tegenwoordige tijd moesten vertellen in de camera. Hadden jullie dit verwacht?
Beeld: Love Island