Ex Martin Garrix haalt uit: "Ik probeerde hem te repareren…’

Viral
door Dean
woensdag, 24 mei 2023 om 19:29
martin garrix vriendin
Charelle Schriek, de ex vriendin van Martin Garrix, heeft een statement op Instagram geplaatst waarin ze fel uithaalt naar de DJ. Het statement heeft veel mensen verward en zorgt voor veel vragen.

Charelle

Het is al een tijd geleden sinds Martin en Charelle uit elkaar zijn gegaan. Toch lijkt Charelle nog steeds emotioneel betrokken. Op haar Instagram-story plaatste ze een tekst die de relatie tussen haar en Martin Garrix beschrijft: “Ik hield ooit zoveel van iemand dat ik degene probeerde te repareren terwijl ik zelf brak.” Het lijkt erover te gaan dat de DJ een s*ksverslaving had.
original 2 1024x572
martin garrix dua lipa

Vreemdgegaan

Martijn Gerard Garritsen, beter bekend als Martin Garrix, wordt beweerd dat hij tijdens de relatie met Charelle verschillende keren is vreemdgegaan, zowel met escorts als met zangeres Dua Lipa. Er circuleren ook verhalen dat de DJ voor elk optreden seks zou hebben om de spanning te verminderen.
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

Paris Hilton

Ook ging er een verhaal rond over Martijn en Paris Hilton: “Zo was deze bron tijdens een feestje bij Ushuaia getuige van een gezellig avontuurtje tussen Martin Garrix en Paris Hilton. Martin zat toen wederom nog in een relatie. Onze bron zag namelijk Paris Hilton verwilderd uit de WC komen en even later volgde Martin Garrix”
Wat vind jij hiervan?
Volg @verraderlijk op Instagram en praat mee!