Ex van Sylvia Geersen maakt trouwen met vriend Joris

Viral
door Dean
vrijdag, 02 juni 2023 om 16:24
sylvia geersen bachelorette 3 740x417 1
Het is al een tijdje geleden sinds De Bachelorette werd uitgezonden. Sylvia Geersen vond de ware liefde en is nog steeds verliefd op Joris. Ze zijn dolgelukkig samen. Helaas voelt de ex van Sylvia zich minder blij met deze ontwikkeling.

Psycho ex

Sylvia Geersen heeft tijdens de opnames van De Bachelorette een moeilijke tijd gehad vanwege haar "psycho ex". Haar ex-partner, een man uit Mexico, heeft haar niet altijd goed behandeld. Hij kan niet accepteren dat Sylvia wil scheiden en blijft foto's van hen samen plaatsen.
sylvia geersen de bachelorette

Mexico

Sylvia Geersen en Joris zijn nog steeds heel verliefd op elkaar na De Bachelorette. Ze praten vaak over hun toekomstplannen en willen graag een gezin stichten en trouwen. Echter, het trouwen is een beetje ingewikkeld. Sylvia is namelijk nog steeds getrouwd met haar ex-partner, maar ze heeft het huwelijk nooit officieel laten registreren in Nederland, alleen in Mexico.
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

Confrontatie

Sylvia geeft aan dat zij het eerst goed af wil handelen voordat zij met Joris trouwt. Ook denkt zij erover na om naar Mexico te gaan om haar ex te confronteren. “Desnoods vraag ik John van den Heuvel of hij me wil helpen. Het moet nu maar eens over zijn. Ik ben met Joris en met hem wil ik trouwen en kinderen krijgen.”
sylvia geersen roos 740x417 1
Wat vind jij hiervan?
Volg @verraderlijk op Instagram en praat mee!