Fans bezorgd om Eloise van Oranje na nieuwe foto's

Viral
maandag, 03 juni 2024 om 14:47
schermafbeelding 2024 06 03 om 144855
De slanke verschijning van Eloise van Oranje roept vragen op bij haar social media volgers. De gravin, die de laatste tijd veel gewicht heeft verloren, woont momenteel in New York. De reacties variëren van bezorgdheid tot kritiek, maar ook verdediging.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Opmerkelijke transformatie

Eloise van Oranje heeft vorig jaar de methode Dag Eén gevolgd en heeft daarmee een aanzienlijk gewicht verloren. Volgers hebben echter opgemerkt dat ze recentelijk nog meer gewicht heeft verloren. Reacties op haar Instagram post variëren van "Wat ben je mager" tot speculaties over de oorzaak van haar gewichtsverlies. Sommige volgers vragen zich af of het eten in New York minder smakelijk is, of dat ze misschien last heeft van heimwee.

TikTok en Instagram reacties

Ook op TikTok laten volgers hun bezorgdheid en verbijstering blijken over haar slanke uiterlijk. “Omg, wat is ze mager geworden”, is een van de vele reacties. Ze wordt zelfs ‘Kabouter Spillebeen’ genoemd. Toch zijn er ook volgers die het voor Eloise opnemen en kritisch zijn over het commentaar. Reacties als "Voelt dat nou goed, iemand afbranden op sociale media?" en "Was de azijn in de aanbieding? Wat een commentaar hebben sommigen" worden achtergelaten als verdediging.

Geheimzinnige TikTok post

Onlangs plaatste Eloise een mysterieuze video op TikTok, waarbij ze bewust het geluid wegliet. Ze schreef: "Stel iemand kan liplezen" bij de beelden. Haar volgers hadden echter al snel door wat er in de beelden werd gezegd. Een volger reageerde: "Eloise: 'Wacht even hoor'. Eloise: 'Hij is hot!' Jongen: 'Schat dit is helemaal mijn type'". Dit filmpje heeft voor veel vragen gezorgd bij haar volgers. Is de relatie van Eloise voorbij?