Fans gaan los om photoshop fail op Instagram Kim Kardashian

Viral
door Ambermaandag, 03 januari 2022 om 14:00
schermafbeelding 2022 01 03 om 124232
Kim Kardashian staat bekend om haar droomleven en mooie looks. Ze geeft haar volgers vaak een kijkje in haar leven op haar Instagram-account, maar de beauty is al een aantal keer betrapt op photoshop fails. Deze keer is het weer raak. Ze heeft deze keer alleen niet zichzelf gephotoshopt, maar True Thompson.
De Kardashian-Jenners hebben inmiddels al veel photoshop fouten op hun naam staan. Zo werd er eerder een fout ontdekt bij een Skims-advertentie van Kim Kardashian. Fans letten nu dus extra op en hebben deze week weer een fout ontdekt. Het gaat om een foto die Kim plaatste van dochter Chicago en haar nichtje True.
Fans vinden dat het net lijkt alsof True op de foto is geplakt. In de reacties gaan ze massaal los. Zo reageren ze dingen als: "True is giving copy paste”, “What kid sits like that on an amusement park ride??? ” en “Im actually crying that True is photoshopped in the pic.”
Ook op TikTok is de fail hot topic. Gebruiker @maiachondrialmembrane denkt dat het een afleiding moet zijn, omdat Travis Scott op dezelfde weer actief was op Instagram. Wat denken jullie?
@maiachondrialmembrane if you’re wondering where i’ve been, ive been preparing content for the launch of my podcast @she/her/liar ♬ original sound - maia
Bron: NSMBL / Beeld: Instagram @kimkardashian