Fans hebben de geheime social accounts van Prince Harry en Meghan Markle gevonden

Viral
door Benthe
zondag, 23 januari 2022 om 12:00
megan
Sinds Meghan Markle en prins Harry afstand hebben gedaan van hun koninklijke titels, leeft het stel voornamelijk in privacy. We weten dat ze nu in Montecito wonen en op zoek zijn naar een nieuw huis, maar verder speelt hun leven achter gesloten deuren af. Veel royalfans denken nu dat ze de geheime social media accounts van Meghan en Harry hebben gevonden op Soundcloud.
Voor degenen die het niet weten, Soundcloud is net als Spotify een muziekstreamingplatform.
Een aantal royalfans hebben een account gevonden op Soundcloud waar alle favoriete artiesten en nummers van de Sussexes opstaan. Hoewel het allemaal speculatief is en het zeker niet bevestigd is dat dit de echte accounts van Meg en Harry zijn, lijkt het er stiekem toch echt op. Het zou namelijk niet de eerste keer zijn dat prins Harry een undercover online account blijkt te hebben. Het Soundcloud-account in kwestie heet 'Bogart&Guy', wat toevallig de twee namen van Meghan haar honden zijn. Dat is dus de eerste aanwijzing! Het profiel heeft een afbeelding van een aap als profielfoto en een spandoek met ‘California’ in het midden. Weer een aanwijzing, aangezien het stel daar nu woont en Meghan daar is opgegroeid.
Nog een andere aanwijzing zou kunnen zijn dat het account iemand volgt met de naam 'Spikeymau5' en dit is de bijnaam die prins Harry heeft gebruikt voor zijn vorige geheime Instagram-account. In de bio van deze persoon staat ook 'Barry Sales', wat een slimme zet zou kunnen zijn op de naam van de prins, Harry Wales.
Bekijk hieronder het profiel:
schermafbeelding 2022 01 21 om 173521 1024x690
Helaas is het account al zo'n vijf jaar niet meer bijgewerkt. Aangezien Meghan in 2016 met prins Harry ging daten, kan dit zijn omdat de media zo intens werden dat ze allebei besloten om elke vorm van online activiteit te staken.
Bron: NSMBL