Fans Maan massaal in shock om 'nieuw gezicht'

Viral
door Amber
woensdag, 15 december 2021 om 15:00
Maan maakte deze week in een video bekend dat zij een van de back-up coaches wordt van The Voice. Er werd massaal gereageerd op de video. Fans vinden namelijk dat Maan er heel anders uitziet dan normaal...
Televizier maakte deze week bekend dat Maan en Typhoon toetreden als nieuwe coaches van The Voice of Holland. Zij worden niet zomaar coaches, maar coaches die de deelnemers nog een tweede kans geven. Wanneer er voor iemand niet wordt gedraaid, kunnen diegene bij hen in het team komen. Handig!
De video leverde een hoop reacties op. Fans waren namelijk verbaasd over het gezicht van Maan en vonden dat ze er heel anders uitzag. Ook Yvonne Coldeweijer viel dit op en schreef op haar Instagram: “Dit zou Maan moeten zijn op links". Fans denken dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Wat denk jij?
Een fan reageert: "OMG, heeft ze meegedaan aan de grote gezicht's verbouwing?". Het hoeft natuurlijk niet zo te zijn dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Het kan ook door make-up of slechte verlichting komen.
Bron: showmag.nl / Beeld: Instagram @maan.de.st