Fans maken zich zorgen om deze video van André Hazes

Viral
door Benthe
woensdag, 13 oktober 2021 om 20:00
Het gaat niet goed met André Hazes, maar wat er precies met hem aan de hand is, dat is op dit moment de grote vraag. Waar de zanger momenteel verblijft is ook een verrassing, want niemand weet het zeker. Volgens een persbericht van zijn management kampt André met een burn-out, maar veel mensen denken dat er meer aan de hand is. Er wordt zelfs gezegd dat hij een verslaving heeft en op dit moment aan het afkicken is.
Momenteel wordt er heel veel gezegd en gespeculeerd door meerdere partijen. Volgens RUMAG zit André ergens in een hotelkamer in Nederland en zou het echt helemaal klaar zijn met Sarah van Soelen. Volgens Life of Yvonne zit de zanger in het buitenland, maar wat 'ie daar aan het uitspoken is, weet ze niet. Andere mensen zeggen weer dat hij bij zijn moeder thuis is. Een groot mysterie dus!
Burn-out
Scroll naar beneden en klik naar de volgende pagina om het filmpje te zien.
Uitgelekte video
Wat we in ieder geval wel zeker weten is dat het niet goed gaat met de gezondheid van André. Nu zijn er een aantal video's opgedoken waarin je kan zien dat de zanger op een feestje is en ‘iets’ teveel gedronken heeft.
Waar deze video precies vandaan komt weten we niet, maar meerdere websites en bronnen zeggen dat fans zich zorgen maken om André na het zien van deze video's. Zou het goed met hem gaan op dit moment? Wij hopen het en wensen hem hoe dan ook een spoedig herstel met zijn burn-out!
Bron: Leefspiritueel