Fans van Emma Heesters verbaasd na delen van bijzondere video

Viral
zaterdag, 20 april 2024 om 14:19
schermafbeelding 2024 04 20 om 142045
Emma Heesters verrast fans met een spectaculaire zangvideo in het Arabisch! Zou dit een voorproefje kunnen zijn voor een internationale carrière?
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Emma's voorliefde voor Arabische muziek

Emma Heesters, bekend van haar Nederlandstalige nummers, heeft een video op haar sociale media gedeeld waarin ze een indrukwekkend nummer in het Arabisch zingt. Dit lijkt misschien niet zo bijzonder, aangezien Emma vaak zangvideo's deelt, maar dit keer is het liedje in het Arabisch! Emma heeft altijd de droom gehad om in het Arabisch te zingen, en nu heeft ze eindelijk de moed gevonden om dat te doen. Ze vraagt haar fans wat ze ervan vinden en de reacties zijn overweldigend positief.

Naar nieuwe muzikale hoogtes

Emma deed een mashup van Outlandisch's 'Calling You' en Amr Diab's 'Tamally Maak'. De reacties waren lovend en haar fans waren onder de indruk. Een fan schrijft: "Woooooow, je deed het uitstekend". Een ander: "Ik hou van je moed en vastberadenheid om jezelf te blijven uitdagen tot grote hoogtes. Absolutely love this!"

Wat brengt de toekomst?

Voor Emma en haar fans smaakt dit waarschijnlijk naar meer. Ze stelt zelfs de vraag aan haar fans welk nummer ze volgende week zal zingen. "Zal ik volgende week het nummer 'Kaho Na Kaho' doen!?" vraagt Emma zich af. Eerder deed ze al een Punjabi cover, en nu overweegt ze om een Indiase cover te proberen. Zou dit kunnen betekenen dat we meer Arabische covers van Emma kunnen verwachten?

Emma's persoonlijke leven

Emma Heesters werd eerder vaak genoemd in de roddelpers vanwege geruchten over vreemdgaan met haar vriend Wesley Hoedt. Ze heeft echter zelf toegegeven dat ze in het verleden vaak ontrouw is geweest en dat ze dit erg betreurt. Na een korte breuk zijn Wesley en Emma weer bij elkaar en naar verluidt zijn ze nog steeds gelukkig samen.