Fans vermoeden dat Kelly Piquet zwanger is na zien van nieuwe foto

Viral
woensdag, 15 mei 2024 om 18:45
schermafbeelding 2024 05 15 om 184805
Op de sociale media gonst het van de geruchten: is Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen, zwanger? Een recente foto op Instagram heeft de speculatiemolen aangezwengeld onder de fans van de Braziliaanse schoonheid.
We houden je op de hoogte, dus lees snel verder!

De foto die de geruchten aanzwengelde

Kelly Piquet, die bekend staat om het delen van haar modieuze outfits, plaatste een foto van zichzelf in een stijlvolle groene jurk. Maar het waren niet de pofmouwen die de aandacht trokken. Haar volgers zagen iets anders dat hen aan het gissen zette: een mogelijk beginnend babybuikje. Sommigen waren er zeker van. "Ze is zwanger!!", schreef een volger genaamd Raymond vol overtuiging.

Max jr. in aantocht?

Het gerucht over een mogelijke zwangerschap ging snel rond. "Max jr. onderweg?", vroeg een andere volger. Het zou het eerste kind zijn voor het stel, dat sinds oktober 2020 samen is. Kelly heeft al een dochter uit een eerdere relatie met de voormalige F1-coureur Daniil Kvjat.

Twijfelende fans

Niet iedereen is er echter van overtuigd dat er een baby op komst is. Sommigen wezen erop dat het gewoon de jurk kon zijn die een zwangere look creëerde. "Wat heb je aan? Je lijkt op een theepot", merkte een volger op. Anderen waren gewoon blij de groene jurk te zien. "Ik hou van groen Kelly. Groen brengt kalmte en ontspanning", schreef iemand anders.

De groeiende populariteit van Kelly

Ongeacht de speculaties over een mogelijke zwangerschap, blijft Kelly's populariteit groeien. Met 1,5 miljoen volgers op Instagram blijft ze haar fans verrassen met nieuwe foto's. En voor degenen die zich afvragen hoe Kelly en Max elkaar hebben ontmoet, het was via haar broer Nelson Piquet jr., een vriend van Max. Ondanks een leeftijdsverschil van negen jaar voelden ze een connectie, en de rest is geschiedenis