Fans zijn teleurgesteld in Bridgerton seizoen 2, maar niet waarom je denkt

Viral
woensdag, 30 maart 2022 om 10:19
fo3ox2lxoac7e4s
De Bridgerton-gekte is bij ons alweer helemaal teruggekeerd het lange wachten op het tweede seizoen. Sommigen van ons op de redactie hebben het hele seizoen in één keer gebinged, en anderen zitten er nog middenin. Maar hoe je ook kijkt, elke fan lijkt hetzelfde te vinden over het nieuwe seizoen.
Op het internet gaan fans uit alle hoeken van de wereld helemaal los met hun meningen en gedachtes over het tweede seizoen. En veel fans zijn teleurgesteld.
Seizoen 2
Het tweede seizoen volgt de relatie tussen Kate Sharma (Simone Ashley) en Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), die het grootste deel van de afleveringen ruziën en sparren over Anthony’s verkering met Kate’s zus Edwina, voordat ze uiteindelijk waanzinnig verliefd worden. De spanning is voelbaar en de chemie is zo elektrisch dat fans allemaal zeggen dat ze seizoen 2 nóg beter vinden dan seizoen 1.
Teleurstelling
Maar waarom dan die teleurstelling, horen we je denken. Nou, dat zit namelijk net even wat anders dan dat je misschien verwacht. Fans laten over de hele wereld in zak en as te zitten omdat ze... nu weer moeten wachten op het derde seizoen!
Het tweede seizoen was volgens fans zó goed, dat ze het 'veel te snel' hebben afgekeken en nu meteen weer moeten wachten op het nieuwe seizoen.
Tweets
Bekijk hieronder wat mensen erover te zeggen hebben.
Sommige mensen zijn ook nooit blij!
Bron: NSMBL / Beeld: Bridgerton Netflix