Fawrynotsawry haalt uit naar Jaimie Vaes: "Nobody f*cking cares"

Viral
door Verraderlijk.nlmaandag, 21 augustus 2023 om 18:00
64e340eb784b6e11449a3c3f
In een recente Insta-story heeft Farja Farvardin, bekend van RTL Boulevard, geen blad voor de mond genomen over Jaimie Vaes. Farja maakt zijn ongenoegen over het interview van Vaes in de nieuwe talkshow van Robbert Rodenburg op niet mis te verstane wijze duidelijk.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Farja Farvardin over Jaimie Vaes

Farja Farvardin, ook bekend onder de naam FawryNotSawry, liet merken niet onder de indruk te zijn van het interview met Jaimie Vaes in de nieuwe talkshow van Robbert Rodenburg. Vaes, de voormalige partner van Lil Kleine, die te gast was in het programma, samen met Anna Nooshin en Estelle Cruijff, wist volgens Farvardin geen nieuwe inzichten te geven.
In zijn Insta-stories suggereerde Farvardin dat er geen relevante vragen waren gesteld. "Ik ben gewoon benieuwd: hoe is de voogdij? Is het 50/50? Hoe is het contact met Jorik? Hoe gaat het nu tussen hen? Is het allemaal goed geregeld? Hoe is het met de drugsverslaving? Heeft zij een drugsverslaving?" vroeg hij zich af.

"Kom anders niet als je politiek correct bent!"

Farvardin ging verder met zijn kritiek op Vaes, en gaf aan dat hij gefrustreerd raakte van haar manier van spreken. Ze praat veel maar zegt volgens hem niets van waarde. "Zeg gewoon waar het op staat en zeg gewoon wat je wil zeggen. Kom anders niet als je politiek correct bent!" was zijn ongezouten mening.

Positieve noten

Ondanks zijn kritiek, gaf Farvardin ook aan dat hij van plan is Expeditie Robinson te gaan kijken, voornamelijk vanwege Vaes. "Ik ben wel weer benieuwd hoe ze het gaat doen en of ze ver gaat komen. Gaat ze opgeven of niet? Met wie sluit ze een verbondje? Ik vind haar ondanks dat toch nog wel interessant. Daar ben ik gewoon eerlijk in."

Conclusie

Farjadins verhaal eindigt met een duidelijke boodschap: 'Veel praten, maar precies niks zeggen.' Dit lijkt zowel een verwijzing te zijn naar Vaes' interview als naar zijn eigen frustratie over het gebrek aan diepte in de vragen die haar gesteld werden.
Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Nederlandse celebrities en influencers? Volg ons dan op Instagram (@verraderlijk), TikTok (@verraderlijk.nl) en YouTube (@verraderlijk)!