Feestende Monique Westenberg gaat los op Bonaire

Viral
door Benthe
donderdag, 07 oktober 2021 om 19:00
Monique Westenberg, de ex van André Hazes, is op vakantie naar Bonaire. Hier is ze voor een verjaardag en ze gaat helemaal los! Op haar social media account is te zien dat ze heel veel lol heeft.
''Wat doe je als je vriendin 50 wordt? Precies… Met 16 vrouwen op reis!,” schrijft Monique op Instagram. Dit is natuurlijk het perfecte excuus om los te gaan op het prachtige eiland. Op haar Instagram Stories deelt ze de beelden van het feestje en al snel gaan alle voetjes van de vloer. Monique lijkt het enorm naar haar zin te hebben.
Feestje op Bonaire
Dat Monique van feesten houdt, was allang bekend. Zo was ze een tijdje terug aan het feesten bij de Amsterdamse Zomer, waar het iets te gezellig werd. Ze bestelde op een lege maag sangria en Flügel. ''We dansten op stoelen, maar ergens op de avond ging het fout.” schreef ze in haar column voor het tijdschrift Vriendin. Op de terugweg naar huis werd ze ineens misselijk en de hele auto zat onder haar braaksel. Hopelijk gaat Monique op Bonaire alleen nog maar feesten met een goedgevulde maag!
Bron: Ditjes & Datjes