Felle kritiek op André Hazes na plaatsen van foto

Viral
dinsdag, 09 februari 2021 om 16:37
Er is een hoop controverse ontstaan rondom zanger en mediapersoonlijkheid André Hazes. Nadat hij van de week een foto plaatste is er niet alleen kritiek op de foto gekomen, maar ook kritiek óp de kritiek. Oh, en André heeft ook gereageerd. We praten je bij.
Het begon toen André een foto maakte en plaatste met zijn zoontje waar ze allebei hetzelfde kapsel delen. Bekijk de schattige foto hieronder.
Maar het kapsel is niet zo zeer het gespreksonderwerp van volgers van André, maar meer het feit dat hij zijn zoontje kust. Binnen no time kwamen er reacties binnen die dit afkeurde.
Iemand reageerde namelijk: "Je hoort je kind niet op zijn mond te zoenen". Niet alleen veel andere volgers reageerden op die comment met een negatief bericht, ook André besloot er zelf op te reageren.
Hij plaatste in zijn Instagram Story: "Is het zo gek dat je je eigen vlees en bloed een kus op de mond geeft? ?" Met een poll waarin mensen Ja of Nee konden antwoorden. Maar aan zijn toon te horen vind hij het zelf in ieder geval níet gek! Duidelijk!