Ferry Doedens deelt per ongeluk 18+ foto's op X

Viral
zondag, 12 mei 2024 om 12:52
schermafbeelding 2024 05 12 om 125348jpg
Er is een storm van opschudding ontstaan rondom Ferry Doedens na het delen van een aantal pikante foto's op een social media kanaal, volgens de acteur 'per ongeluk'. Ondanks zijn recente social media pauze, heeft Doedens opnieuw de aandacht getrokken met zijn expliciete content.
Blijf op de hoogte van de laatste virals, dus lees snel verder!

Foutje of publiciteitsstunt?

Ferry Doedens, bekend van zijn OnlyFans content, zette ditmaal zijn foto's op een ander sociaal platform, naar eigen zeggen 'per ongeluk'. In een gesprek met RTL Boulevard legt de 33-jarige uit dat er een misverstand is ontstaan tussen hem en de provider waarmee hij zijn content uploadt. “Allereerst natuurlijk sorry voor alle mensen die alles hebben moeten zien en daar niet op zaten te wachten”, zegt hij. De vraag blijft echter of dit werkelijk een fout was, of een bewuste zet om zijn OnlyFns-account te promoten.

Verwijderd, maar niet vergeten

De foto's zijn ondertussen van het platform verwijderd en Doedens belooft dat een dergelijke situatie niet meer zal gebeuren. Toch is er twijfel over zijn intenties, aangezien hij aan het einde van zijn verklaring reclame maakt voor zijn OnlyF*ns-account: “Mocht je nou wel benieuwd zijn, ga dan naar mijn OnlyFans en dan krijg je ook nog een leuk cadeautje erbij.”

Social media pauze

Onlangs heeft Doedens laten weten dat hij een 'social media pauze' had ingelast, omdat hij bezig was met verhuizen. “Ik had bewust een socialmediapauze, omdat ik van hotel naar hotel ging. Daar werd ik gek van”, zei hij. “Mensen zeiden op een gegeven moment: ‘Gaat het wel goed met Fer, want we zien niets meer voorbij komen?’ Maar ik had er gewoon even geen zin meer in.” Hij benadrukt dat social media een grotere impact heeft op de mentale gezondheid dan men denkt en dat hij gewoon even wat ruimte voor zichzelf nodig had. De pauze is hem goed bevallen, maar blijkbaar was het niet genoeg om hem weg te houden van de schijnwerpers.