Flinke ruzie tussen EOTBDD's Olivia en Dennis

Viral
door Fabiëndinsdag, 20 april 2021 om 13:53
Olivia en Dennis eindigden vorig jaar, tot verbazing van velen, na het seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch als een stelletje. De twee hebben het lang volgehouden met elkaar, want pas gisteren, bijna een jaar later kwam het nieuws naar buiten dat de twee hun relatie hebben verbroken.
Wat de reden daarvoor precies was bleef nog onduidelijk, maar vandaag zijn er een aantal juicy details naar buiten gekomen. Zo heeft Olivia de reden van de breuk onthult, maar lijkt Dennis een heel ander verhaal te vertellen. Hmmm...
"Alles ging fout op zijn verjaardag. Hij huurde een villa met zijn vrienden, wat een ‘boys avond’ zou moeten worden. Het werd uiteindelijk een feestje met 1/3e mannen, en 2/3e vrouwen. Daar ben ik achter moeten komen door Instagram Stories van meiden die daar waren", zo vertelt Olivia in een privébericht aan een bron. “Zij kregen zelfs instructies om niets te filmen, maar hadden schijt aan die regel. Andere vrouwen uitnodigen, maar mij níét op de hoogte stellen, vind ik super respectloos. Ik heb filmpjes gezien van die avond; het was geen normaal feestje..”, aldus de blondine.
Klik door naar de volgende pagina om de reactie van Dennis hierop te lezen.
Dennis is niet bepaald te spreken over deze uitspraken van zijn ex en doet zijn kant van het verhaal., ookal suggereert hij in eerste instantie dat hij zich er buiten wil houden. “Olivia vindt zichzelf stoer en wil graag in het openbaar zichzelf uiten, en dingen delen waarvan ze denkt dat het de waarheid is. Ik heb wel vaker gevraagd of ze dingen vanuit onze relatie niet naar buiten wilde delen, maar ze kickt er altijd op en wil graag dat iedereen alles meekrijgt", haalt hij uit.
“Iedereen mag van alles geloven, het enige wat ik mee wil geven is dat een verhaal altijd twee kanten heeft. Ik vind dat dat privé is. Ik hoef ook helemaal niets van die openbare aandacht. Ik heb tot de dag van vandaag nooit iets negatiefs gedeeld over Olivia, ondanks alles wat er is gebeurd. Dit is dan ook de eerste en de laatste keer, ik wil wel inderdaad bevestiging geven dat het voor mij zelf ook een afgesloten hoofdstuk is nu”, aldus Dennis. Hmmm...