Gaat Hakim Ziyech met de ex van deze bekende voetballer?

Viral
maandag, 01 juli 2024 om 19:34
schermafbeelding 2024 07 01 om 193527
Voetbalster Hakim Ziyech lijkt een nieuwe liefde in zijn leven te hebben en het is niemand minder dan de ex-van een andere voetballer... lees snel verder om te ontdekken wie de gelukkige dame is!
Wij brengen je op de hoogte van alle juicy details, dus lees snel verder!

De Instagram aanwijzingen stapelen zich op

Fans hebben opgemerkt dat Ziyech recentelijk heel wat Instagram-foto's van Chloé Jay Lois heeft geliket. Als dat nog niet genoeg was, circuleerden er afgelopen weekend foto's op social media waarop Hakim en Chloé samen op een boot te zien waren. Maar wacht, er is nog meer! Fans ontdekten dat Chloé's schattige zoontje Saint een Marokkaans tenue draagt in haar nieuwste post. "Is dat niet een beetje te toevallig? Ik zou het haar zo gunnen!", schreef een volger aan juicekanaal Realityfbi.

Realityfbi bevestigt de geruchten

Het juicekanaal Realityfbi heeft verklaard de afgelopen tijd meerdere berichten te hebben ontvangen over de vermoedelijke relatie tussen Hakim en Chloé. Ze zeiden zelfs dat ze vorige week al berichten ontvingen.

De ex van een andere bekende voetballer

Voor wie het nog niet wist, Chloé is de ex-vriendin van een andere bekende voetballer, Steven Bergwijn. Ze waren vanaf 2015 samen en kregen in 2020 een zoontje. In datzelfde jaar kreeg Bergwijn een zoon met zijn huidige vriendin, Sem Smit. Het bleek dat Bergwijn al samen was met Sem toen hij nog een relatie had met Chloé. Nu lijkt het erop dat Chloé een nieuwe start maakt met Hakim Ziyech.
Zal dit het begin zijn van een nieuwe superster-relatie? We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen!