Gelekte Snapchats bewijzen vreemdgaan Temptation Island-ster

Viral
door Amber
vrijdag, 27 augustus 2021 om 19:00
Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is nog maar net van start gegaan, maar toch lijkt het al duidelijk dat dit deelnemende koppels uit elkaar is. Er is namelijk een gesprek op Snapchat uitgelekt waarop te zien is dat één van de mannen flink aan het flirten is.
Wouter en Julia stellen hun relatie van anderhalf jaar op de proef. Ze leerden elkaar kennen via een datingsapp. Wouter vindt het lastig om zijn vriendin volledig te vertrouwen door gebeurtenissen uit het verleden. Julia heeft daar moeite mee, omdat hij in het begin van de relatie een fout heeft begaan. Ze willen samen een toekomst opbouwen als ze er goed uitkomen.
De eerste aflevering is nog maar net uitgezonden en er gaan al geruchten rond dat het stel niet meer bij elkaar zou zijn. Er is een screenshot uitgelekt waarop te zien is dat Wouter een dame probeert te versieren. Hij reageert op een selfie van iemand met ‘Ik wil jou *bloos smileys*’. Verder is te lezen dat hij wel een beschuitje met haar zou willen eten. @juicechannel heeft gecontroleerd of het ook daadwerkelijk om dezelfde persoon gaat, en dat lijkt te kloppen. Daarnaast hebben Wouter en Julia elkaar ontvolgd op Instagram. Zou hun relatie dan toch zijn stukgelopen op Temptation Island?
Bron: @juicechannel