Geraldine Kemper deelt heftig verhaal: "ik was echt bang"

Viral
door Dean
woensdag, 22 maart 2023 om 20:10
schermafbeelding 2023 01 04 om 181114 1
Geraldine Kemper is een vrouw die veel mannelijke aandacht krijgt, maar dit blijkt niet altijd even fijn te zijn. Vanmorgen deed Geraldine een realitycheck op haar Instagram waarin zij een heftig verhaal deelde..

Bierblikje

Geraldine begint met: "Gisteren fietste ik op staar. En maakte ik oogcontact met een jongeman. Voor hem reden om mij uit te schelden en met een bierblikje te bekogelen. Merci naar een andere man die het voor mij opnam". Helaas voor Geraldine bleef het niet bij één incident en gebeurde er later die dag nog wat..
geraldine 1200x545 c 1024x512

Bang

"Savonds liep ik terug van een meeting" begint Geraldine. "En in een straat waar verder niemand liep kwam een man naar me toe gelopen. Ik voelde het al. Soms voel je het. De man komt veel te dicht bij me lopen. Blijft hangen en zegt op een vieze toon. Goedeavond he... (En nee. Dit was niet een gezellige goedeavond) Ik was echt bang. Gelukkig liep ie door"
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

De beelden

Een uur later plaatste zij een volgende story waarin zij iedereen bedankte voor de lieve reacties op het verhaal en geeft aan hoe belachelijk zij het vindt hoe vaak dit mensen vandaag de dag nog overkomt.
Bekijk de beelden hieronder:
image 44 473x1024
image 45 473x1024
Wat vind jij hiervan?
Volg @verraderlijk op Instagram en praat mee!