Gerucht: De man van Chantal Janzen zou op bizarre manier vreemdgaan

Viral
door Amber
donderdag, 19 mei 2022 om 11:00
schermafbeelding 2022 05 19 om 105012
Juicekanalen brengen steeds meer verhalen aan het licht van bekende Nederlanders die een fout hebben begaan in hun relatie. Of deze verhalen ook allemaal kloppen, weten we vaak niet honderd procent zeker. De man van Chantal Janzen, Marco Geeratz, wordt nu ook beschuldigd van vreemdgaan.
Het Instagram-account Juicechannel heeft twee verhalen ontvangen over Marco. "Ze heeft nog iets trouw met haar tv-rivaal Linda de Mol, haar man is haar namelijk ook niet trouw", schrijft het account.
Van Gogh Hotel
Volgens het account is één verhaal afkomstig vanuit een bron bij het Van Gogh Hotel in Amsterdam. "Hij heeft daar een vaste kamer en komt daar maar al te graag langs.” Hij zou hier in sportkleding aankomen en vervolgens na 1,5 uur weer weggaan. Vaak is hij dan met dezelfde dames, zo laat de bron weten.
Kritiek
Een kritische volger van het account twijfelt aan het verhaal. “Weleens aan gedacht dat daar een sportschool is waar hij sport met personal trainer?” Waarop Juicechannel reageert met: “Nee, hij gaat namelijk een hele andere kant op.”
Slippertje
Chantal houdt niet van vreemdgaan en zou dat in haar relatie met Marco nooit doen. Toch heeft ze in haar verleden ook wel eens een slippertje gemaakt. Al heel wat jaar terug had ze een relatie met iemand uit haar dorp Tegelen, maar viel toen voor Johnny de Mol.
Bron: Showmag / Beeld: Instagram @chantaljanzen