Gerucht: Dit is de echte reden dat André Hazes stil is op social media

Viral
door Amber
maandag, 03 januari 2022 om 19:00
e5bdf4b57d18803d6ba1858b401945ae
Het is nu al een tijdje stil rondom André Hazes: zijn optredens werden afgeblazen en hij plaatst niks op sociale media. Volgens zijn management en familie heeft dit alles te maken met zijn burn-out, maar het roddelblad Privé denkt daar anders over.
Het roddelblad Privé schrijft dat zijn radiostilte ook door financiële problemen komt. Volgens hen zwijgt André omdat hij anders geen vergoeding krijgt. Verzekeraars hebben nou eenmaal regels bij ziektegevallen waar zij zich aan moeten houden. "Omdat de zanger te kampen heeft met een burn-out, krijgt hij een vergoeding voor de misgelopen optredens”, schrijft Privé .
Het is daarom niet de bedoeling dat hij andere werkzaamheden doet. "Zodra hij een interview geeft, meewerkt aan een fotoreportage of op social media actief is, wordt dit gezien als werk en zal de financiële vergoeding worden stopgezet.”
Hoewel het een moeilijke periode is voor André, lijkt er wel een nieuw hoofdstuk aangebroken in zijn leven. Hij zou namelijk volgens de laatste geruchten bezig zijn met Anne Rose, een jeugdvriendin uit Vinkeveen. De twee zijn samen op vakantie geweest en zouden al op huizenjacht zijn.
Bron: Roddelblad Privé / Beeld: Instagram @andrehazes