Gio klapt uit de school over relatie van Don en Juultje

Viral
door Amber
vrijdag, 22 oktober 2021 om 19:00
Minder dan een jaar geleden maakten Gio en Jade bekend dat zij gevoelens hebben voor elkaar. Nu zijn de twee superblij samen. Voorheen had de YouTuber nog een relatie met de beeldschone Juultje Tieleman, maar die relatie strandde... Nu zou zij iets met Don de Jong hebben en Gio reageert daar voor het eerst in lange tijd op!
Hoewel Gio nu heel gelukkig is met Jade, was hij dat eerst met Juultje Tieleman. Toch bleek het tussen die twee niet te werken. Het is nu al een lange tijd verder en Jade lijkt een nieuwe liefde te hebben gevonden. Fans weten zeker dat zij en Don de Jong iets hebben.
Heel cute, alleen haar ex-liefde Gio lijkt het minder leuk te vinden. Voorheen trok hij nog veel op met Don en waren ze vrienden, maar sinds de geruchten over Juultje en Don, hebben zij elkaar niet meer gezien of gesproken. En dat kan geen toeval zijn...
Gio wordt aan de tand gevoeld in een extra aflevering van Roddelpraat en daar doet hij een onthulling die wij al zagen aankomen. Hij geeft toe dat het onder andere door Juultje komt dat hij niet meer met Don afspreekt. YouTuber JustNicolas vertelt ook dat er een roddel rondgaat over Gio en Juultje. “Gio zou vreemd gegaan zijn met Juultje, terwijl Gio in een relatie is met Jade en Juultje met Don,” aldus Nicolas. Als Jan Roos hem hiernaar vraagt, ontkent Gio de roddel en zegt niet vreemd gegaan te zijn.
Bron: gloednieuw.nl