Glennis Grace heeft relatie met deze bekende voetballer

Viral
maandag, 01 april 2024 om 19:35
schermafbeelding 2024 04 01 om 193756
De roerige romantische periode van Glennis Grace, van muziekproducer naar voetballer?
Wij hebben de juice voor je, duik dus snel verder in dit artikel!

De breuk met Boyd

Het lijkt erop dat het definitief over is tussen Glennis Grace en muziekproducer Boyd. De zangeres gaf in een recent interview met Shownieuws aan dat de twee al een tijdje niet meer samen zijn, maar dat ze zich beter voelt dan ooit. Deze breuk lijkt voor Glennis de laatste stap te zijn geweest naar een beter gevoel.

Verliefd op Boyd, en nu?

Eerder deze maand deelde Glennis nog op haar sociale media dat ze enorm verliefd was op Boyd en dat hij haar hart op een bijzondere manier had geraakt. Maar nu zijn er geruchten dat ze het wel heel gezellig zou hebben met een voetballer. Over wie deze mysterieuze voetballer is, houdt ze tot nu toe nog de lippen stijf op elkaar.

Geruchten over nieuwe liefde

Het juicekanaal RealityFBI beweert na onderzoek dat Glennis' nieuwe liefde een voetballer van de Haarlemse voetbalclub Olympia zou zijn. Glennis heeft zelf nog niet gereageerd op deze geruchten, maar bevestigde wel aan RealityFBI dat het over en uit is tussen haar en Boyd.

Van supermarktincident naar comeback

Het is geen geheim dat Glennis Grace een moeilijke tijd heeft gehad. Ze kwam veelvuldig minder positief in het nieuws door een incident bij een supermarkt in Amsterdam. Maar na het uitzitten van haar taakstraf is ze nu klaar om de focus weer op haar zangcarrière te leggen. Op haar Instagram Stories geeft ze fans een inkijkje in haar dagelijkse bezigheden en een video daarvan gaat momenteel viraal.

Het gaat goed met Glennis

In een eerder interview met Story gaf Glennis aan dat het goed met haar gaat, zelfs beter dan de afgelopen twee jaar. Ze voelt zich eindelijk weer goed in haar vel en is blij dat ze weer mag zingen. Een nieuwe liefde in het spel of niet, Glennis lijkt weer helemaal terug te zijn!