'Gravin Eloise krijgt de volle laag van Beatrix na viral video'

Viral
door Amberwoensdag, 24 november 2021 om 19:00
Gravin Eloise plaatst regelmatig content op haar sociale media. Hierdoor heeft ze veel bekendheid gekregen en is ze nu ook regelmatig te zien in verschillende YouTube-series. Ze was ook te gast bij het programma Jachtseizoen van de YouTubers StukTV.
In Jachtseizoen moeten verschillende bekende Nederlanders proberen om te ontsnappen aan Giel, Thomas en Stefan. Deze week was het de beurt aan gravinfluencer Eloise. Er zaten erg spannende momenten in en haar moeder Leontien hielp haar mee.
De spanning die het met zich meebrengt, zorgde ervoor dat Eloise regelmatig scheldend te zien is. Niet echt netjes om op YouTube te schelden als je van adel bent, vinden sommige kijkers. Kijkers vrezen ook voor de reactie van haar oma Beatrix. Hier trekt Eloise zich niets van aan, want ze denkt dat haar oma het toch niet te zien krijgt.
Guido den Aantrekker in het programma Shownieuws denkt daar anders over: “Eloise zegt wel dat haar grootmoeder niets weet van social media, maar reken maar dat als Beatrix dit hoort, ze not amused is", begint hij te vertellen. Hij denkt dat Beatrix erg boos zal zijn als zij de beelden ziet. "Die zit er bovenop dat je als Oranje altijd naar buiten toe je zeer waardig gedraagt. Als je tot de koninklijke familie behoort, en dat doet zij, dan moet je je gewoon wel een beetje te gedragen.”
Bron: gloednieuw.nl