Groot schandaal: Love Island-ster gefilmd tijdens sn**ven, carrière staat op het spel

Viral
door Amberwoensdag, 08 december 2021 om 19:00
Er gaat een shocking filmpje rond van Love Island-ster Kaz Crossley in Engeland waarop je haar drugs ziet snuiven. Het filmpje heeft grote gevolgen voor haar carrière.

Strenge lockdown

Op het filmpje dat rondgaat zie je Kaz snuiven tijdens haar vakantie op Dubai. Dit filmpje werd genomen in november 2020, toen het land nog in een strenge lokdown zat. Op dat moment was het alleen toegestaan om te reizen voor werk.

Wild

Een bron heeft aan The Sun laten weten dat Kaz ‘behoorlijk wild tekeer ging’ in Dubai. En dat is inderdaad te zien op de video. Het is in Dubai ten strengste verboden om drugs te gebruiken en het kan tot 20 jaar celstraf leiden. Aankomend jaar zou ze meedoen aan Ex on the Beach UK, maar de reality-ster is eruit gegooid. Haar management wil er nog niks over kwijt.
Ze werd bekend van Love Island 2018. Daar leerde ze Josh Denzel kennen en hield er een relatie aan over. Na een half jaar gingen de twee weer uit elkaar.
Twitter gaat los na het zien van de video:

If the Dubai police get a ‘sniff’ of this, Kaz Crossley is looking to get back to that love island prison life ! I say, let the girl snort in peace ffs 🤦‍♀️ PS who ever filmed this and sold it to the sun newspaper is the definition of trust issues !

260
Reply
Naast veel negatieve reacties, kwamen ook veel Twitteraars voor haar op:
Bron: lovereality.nl / Beeld: Love Island UK