Gulcin klapt uit de school over ruzie met Sorelis

Viral
door Amber
vrijdag, 27 augustus 2021 om 11:25
Gulcin en Sorelis deden mee aan het vorige seizoen van Temptation Island: Love or Leave, maar verlieten het programma eerder omdat Sorelis haar ten huwelijk vroeg. Onlangs is er een filmpje opgedoken waar te zien is dat de verloofden ruzie maakten in een kroeg. Velen vroegen zich af of de twee nog wel samen waren en of dat het huwelijk doorgaat. Gulcin geeft meer duidelijkheid.
In het filmpje was te zien dat Sorelis met zijn vrienden in de kroeg zat. Later op de avond kwam Gulcin boos langs en toen maakten de twee ruzie met elkaar. Dit liep veel vragen op bij de mensen die deze video hadden gezien. Aan @fawrynotsawry legt ze uit wat er precies is gebeurd.
“We hadden ruzie en het werd mij allemaal teveel, ook omdat de bruiloft al over twee maanden is”, legt Gulcin uit. “Alles kwam op mij af, waardoor Sorelis en ik vaker ruzie kregen door de stress. We hadden elkaar eventjes rust gegeven om bij te komen van de stress en ruzie, alleen werd het enorm opgeblazen door het filmpje. Het enige is dat we onze bruiloft binnenkort hebben en dat brengt heel veel stress met zich mee.”
Beeld: Temptation Island, Bron: @fawrynotsawry