Hailey heeft toch een bericht gestuurd naar Selena Gomez

Viral
door Dean
vrijdag, 24 maart 2023 om 13:16
fifa fans right now 1width 800
Het bleef lang stil rondom Selena en Hailey na de ophef die ontstaan is op social media. Op een gegeven moment liep het zover uit de hand dat Hailey besloten heeft om Selena een berichtje te sturen..
Justin is nu getrouwd met Hailey Baldwin maar toch lijkt het gezegde te kloppen. Oude liefde roest niet, het lijkt erop dat Justin namelijk zijn ex-liefje Selena Gomez terug wil. Op TikTok en Instagram zien fans allemaal manieren waarop Justin dit duidelijk wil maken.
hailey justin bieber

Doodsbedreigingen

Er ontstond een ware team Hailey en team Selena strijd op het internet. De fans sloegen hier alleen in door en besloten doodsbedreiging te sturen naar Hailey. Hailey onderdrukte dit een lange tijd maar toch kon zij de hoeveelheid aan berichten op een gegeven moment niet meer aan. Zij besloot vervolgens om Selena hierover te berichten.
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

Selena

Ondanks dat Selena zich niet te veel bezig wil houden met de strijd die er ontstaan is besloot zij hier nu dan toch wat over te zeggen. Op Instagram laat zij weten dat Hailey contact met haar gezocht heeft. Selena doet een oproep om de bedreigingen te laten stoppen en geeft aan dat zij hier niet achter staat.
Bekijk de beelden zelf hieronder:
photo 2023 03 24 12 55 45 473x1024
Wat vind jij hiervan?
Volg @verraderlijk op Instagram en praat mee!