Harrie kondigt iets waar veel mensen blij van worden

Viral
maandag, 17 mei 2021 om 12:00
Heel goed nieuws voor fans van het programma Ex on the Beach, of fans van Harrie Snijders (óf natuurlijk fans van allebei): Harrie kondigde aan in het nieuwe seizoen van Ex on the Beach te zitten. Dat liet hij weten via Instagram.
De geruchten gingen al wekenlang rond: zou het zo zijn dat Harrie, de meest beruchte deelnemer van het programma, zijn terugkeer zou maken dit seizoen? Het lijkt er nu op dat we het antwoord hebben, en dat het antwoord een volmondige JA is.
Harrie plaatste namelijk een Instagram Story waarin hij vertelde: "Dames en heren, zoals veel van jullie waarschijnlijk hadden verwacht, zit ik vanavond in Ex on the Beach." Goed nieuws, right?! Niet helemaal, want zo gaat hij verder: "Maar ik moet jullie helaas teleurstellen want ik zit er deze aflevering helaas niet in."
Oké, dus hij zit er in, maar deze aflevering nog niet? Een beetje vaag. En hoewel hij het zelf heeft bevestigd, nemen we het toch nog met een korreltje zout. Maar als hij er écht in zit: prima, wij wachten wel een weekje! ... Is het al zo ver? ?