Harrie Snijders bijna niet meer te herkennen na transformatie

Viral
donderdag, 24 maart 2022 om 9:34
Harrie 'De Hengst' Snijders, de HVK (Harrie van het Kamp), of gewoon Harrie van Ex on the Beach. Wie kent 'm niet? Hij deed twee keer mee aan Ex on the Beach. Eén keer in seizoen 4 en één keer in het all star seizoen.
Harrie werd in één klap beroemd in Nederland nadat hij degene was die het allermeeste meisjes versierde in de geschiedenis van de Ex on the Beach villa. En dat deed hij niet alleen met zijn gladde praatjes, maar ook met zijn looks. En het lijkt erop alsof hij die looks nog even flink verbeterd heeft in de afgelopen tijd.

Transformatie

Harrie deelde afgelopen week 2 foto’s aan elkaar geplakt op Instagram met een halfnaakt lichaam. Met de foto laat hij zijn groei in de sportschool zien. Bekijk die foto hieronder.
schermafbeelding 2022 03 22 om 094402 300x300

Nieuw seizoen?

De foto bracht het internet meteen in rep en roer, want vaak als iemand ineens veel gaan sporten of snel nog even onder het mes gaat, kan dat betekenen dat er een deelname aan een realityshow aan zit te komen. Zou dit ook voor Harrie het geval zijn?

Coming soon...

We zullen het snel weten, want het nieuwe seizoen van Ex on the Beach zal er volgens verschillende bronnen al snel aankomen. En wie weet doet Harrie 'De Hengst' weer mee. Even afwachten!
Beeld: Instagram @harriesnijders / Ex on the Beach