Heftig: Dit zeiden de daders tegen Nikkie de Jager tijdens overval

Viral
door Amber
zondag, 14 maart 2021 om 17:00
Afgelopen augustus is Nikkie de Jager overvallen in haar huis in Uden. Ze is toen onder schot gehouden door een van de daders. Volgende week vrijdag moeten de zes verdachten voor de rechter verschijnen en daar zullen heftige details besproken worden.
Na de overval liet ze weten dat ze fysiek in orde was. "Mentaal is een heel ander verhaal”, zei ze op Instagram en noemt de overval 'haar ergste nachtmerrie die uitkomt'.
Uit de dagvaarding van de rechtszaak blijkt in ieder geval dat twee van de zes mannen verdacht worden van betrokkenheid op de overval bij Nikkie de Jager. Er zou veel fysiek geweld zijn gebruikt. Zo zouden de verdachten haar hebben beetgepakt en haar hebben vastgebonden.
De overvallers zouden Nikkie en haar vriend ook hebben bedreigd met deze woorden: "We moeten jullie vastbinden, jullie moeten een half uur blijven zitten, anders komen we terug en dan hebben jullie problemen."
2020 was voor Nikkie een bewogen jaar. Ze noemt haar coming out 'de beste dag van het jaar' en het moment dat ze in haar eigen huis beroofd werd het grootste dieptepunt. "Hoewel het feit dat ik gechanteerd werd om mijn coming out al vreselijk was, was de overval vele malen erger. Ik vreesde toen echt voor mijn leven. Terwijl ik met de chantage alleen voor mijn carrière vreesde."
Bron: Shownieuws, Beeld: Instagram.