Heftig: Romy uit de Bachelor in het ziekenhuis in Sri Lanka

Viral
door Amber
vrijdag, 04 maart 2022 om 12:07
de bachelor romy
De 27-jarige Romy is toch wel één van de opvallendste deelnemers van De Bachelor. Ze weet waar ze voor staat, wie ze is en wat ze wil (Thomas): en dit laat ze graag horen. Maar nu even wat minders: de blondine heeft heftig nieuws op haar Instagram gedeeld.
Wie Romy ondertussen kent, weet dat zij vol positiviteit in het leven staat. Maar afgelopen week sloeg het even helemaal om: de Bachelor-deelneemster heeft een nacht in het ziekenhuis moeten doorbrengen in Sri Lanka. "Ik breng blijkbaar hier de nacht door. Bedankt voor jullie lieve berichten vandaag. Ze hebben me echt beter doen voelen", schrijft ze op haar Instagram.
What happend?
Tijdens haar reis in Sri Lanka is Romy ontzettend verbrand door de zon. Ze was aan het surfen en toen heeft haar lichaam te veel zon gepakt. Haar huid reageerde hier extreem op: het was helemaal bedekt met blaren. “Wel heel bizar om in mijn eentje in een ziekenhuis te liggen tussen alleen maar locals . Gelukkig is het een netjes ziekenhuis, maar wel even heftig", aldus Romy.
Bron: Fem Fem / Beeld: RTL, Bachelor