Heftige juice over Queen of Jetlags: "Álles is gelogen!"

Viral
donderdag, 30 juni 2022 om 18:20
213825268 197445008980940 1260949334199569608 n
We kennen Queen of Jetlags vooral om haar ✨aesthetic✨ Instagram plaatjes, waarin te zien is dat ze veel reist en andere geweldige dingen meemaakt. Maar naast haar jaloersmakende levensstijl heeft ze ook nog een amazing gezinsleven met haar man Sander Kleinenberg, zijn dochtertje Bibi en hun dochtertje Olivia.
Nu blijkt dat het sprookje toch misschien wat anders in elkaar zou kunnen zitten.
Juicekanalen
Het is weer eens een juicekanaal dat roet in het eten gooit van het mooie leventje van Noor de Groot, zoals Queen of Jetlags in het echt heet. Juicechannel liet namelijk het volgende weten:
"Wij hebben ook nog een juicy verhaal ontvangen over Susanna Klibansky en Queen of Jetlags. De twee zijn voorheen bevriend geweest, maar die is nu bekoeld en wij weten waarom."
Niet lekker in relatie
Ze gaan verder: "Susanna was drie jaar geleden de beste vriendin van Noor maar de bron geeft aan dat alle vriendschappen van Noor uiteindelijk mis lopen. Noor zat in die tijd niet lekker in haar relatie en probeerde het aan te leggen met Joseph Klibansky, de (schoon)broer van Susanna. Hij was op dat moment nog single. Noor begon toen allemaal dingen te verzinnen dat ze bang was voor Sander Kleinenberg [haar man, red.] en dat hij jaloers was en haar heel erg controleerde. Ook probeerde ze over te brengen dat Sander haar mishandelde."
Probeerde vreemd te gaan
Volgens Juicekanaal stopt het daar niet, lees verder: "Dat Sander Noor controleert dat klopt volgens onze bron, maar dat was dus ook wel terecht aangezien ze echt probeerde vreemd te gaan met Joseph Klibansky. De Klibansky's namen Noor toen ook mee op vakantie naar Ibiza om even tot rust te komen en ze wilden haar echt helpen.
Uiteindelijk kwam Susanna er achter dat Noor alles bij elkaar loog voor aandacht en toen heeft heel de familie Klibansky haar gedumpt. Toen is ze toch maar op hangende pootjes terug gegaan naar Sander Kleinenberg om nu "het gelukkige getrouwde gezin" te spelen.
Heftig
Wij vinden dit behoorlijk heftige informatie en hebben ook geen idee of dit waar is of niet. Wij wensen in ieder geval zowel Susanna als Noor veel geluk.