Het is nu al bekend welk Temptation-koppel eerder vertrekt

Viral
door Amber
vrijdag, 13 augustus 2021 om 12:57
We hoeven niet lang meer te wachten op Temptation Island: Love or Leave, want het is deze maand al te bekijken op Videoland. Presentatrice Monica Geuze belooft dat het een heel juicy seizoen gaat worden. Eén van die juicy dingen is al uitgelekt: dit stel zal het programma eerder verlaten.
Het is niet de eerste keer dat er een koppel de ultieme relatietest verlaat. Ken je het verhaal nog van Melissa en Gianni? De productie kwam erachter dat zij in het bezit waren van een telefoon en moesten per direct hun koffers pakken en het programma verlaten. Vorig jaar vroeg Sorelis zijn liefde Gulcin ten huwelijk en ook zij vlogen eerder terug naar Nederland.
Een bron weet aan @juicechannel te vertellen dat er ook dit jaar een stel het programma eerder zal verlaten. “Koen en Deborah verlaten de show eerder. Zij waren na een week alweer in hun geliefde dorpje Best en ze zijn nog steeds samen.”
Er staat elk jaar één Nederlands en één Belgisch koppel stand-by om het programma in te gaan. Oud-deelnemer Melissa, die destijds ook eerder naar huis is gegaan, reageert op dit nieuws. “Wat een verrassing. Eerst Channah en Quinten, daarna Sonny en toen wij, echt een kijkcijferkanon hoor als er iemand naar huis gaat. Ik ben benieuwd wat ze nu weer gaan verzinnen.”
Ben je benieuwd welke koppels er dit jaar mee doen? Dat lees je hier.
Beeld: Tempation Island / Bron: @juicechannel