Het loopt compleet uit de hand in EOTBDD aflevering 4

Viral
door Fabiënzaterdag, 01 mei 2021 om 10:30
Inmiddels zijn de eerste drie afleveringen van het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch te bekijken en die zijn niet mis. Gelijk al in de eerste aflevering werden we in het diepe gegooid en kregen we een portie seks, drama en heel veel alcohol te zien. En als je dacht al genoeg drama te hebben gezien voor dit seizoen, bereid je dan maar eens voor op de nieuwe aflevering.
Love & Reality doet namelijk weer een heftige voorspelling voor aflevering 4. Aan het einde van de derde aflevering is te zien hoe niemand minder dan Sander van Vliet het strand op komt met een nogal opvallende uitspraak. "Er zijn hier alleen maar sukkels en pussy’s", aldus Sander. Deze uitspraak viel niet bepaald in goede aarde bij de mannen in de villa. Zo zou Danny op de vuist gaan met Sander en zou de productie zelfs moeten ingrijpen.
“Maar ik ga niet mijn excuus aanbieden, alleen omdat hij dat vraagt”, zegt Sander. Maar ook Dusty en Robin lijken niet echt onder de indruk van de nieuwkomer. Ze gooien zijn matras dan ook van het balkon. “Als je hier wil slapen, ga je deze eerst maar halen, gap!”. Oh oh...
Verder zien we ook nog hoe Sem 'm flipt tegen Dusty en hoe Lesley, Keanu, Dusty en Imke een kwartetje doen. Juicy!
Bron: Love & Reality