Het luxe penthouse van Monica Geuze in Vinkeveen staat te koop

Viral
door Benthevrijdag, 05 november 2021 om 20:00
Drie jaar geleden kocht Monica Geuze samen met haar toenmalige vriend (en vader van dochter Zara-Lizzy) Lars een luxe penthouse in Vinkeveen. Inmiddels is die relatie al een tijdje uit en heeft Monica een nieuwe liefde: Robbert. Samen met hem heeft ze een nieuw huis in Amsterdam gekocht en staat het penthouse in Vinkeveen te koop.
Als je de vlogs van Monica kijkt weet je vast en zeker dat de presentatrice al is verhuisd samen met dochterlief en haar nieuwe vlam. Ze kocht het Amsterdamse paleisje voor zo'n 1,6 miljoen euro en liet het vervolgens compleet renoveren.
Huis in de verkoop
Nu is het toch echt tijd om afscheid te nemen van het luxe penthouse in Vinkeveen. Monica heeft het huis te koop gezet voor een bedrag van 695.000 euro. Het is natuurlijk een groot bedrag, maar je krijgt er ook heel wat voor terug. Dit volledig gerenoveerde luxe penthouse bevindt zich namelijk op een prachtige locatie. Het is er heel rustig, maar toch erg dichtbij de hoofdstad.
Bron: Bekende Buren
Bron: Bekende Buren
Het penthouse heeft twee verdiepingen, waar we onder andere de slaapkamer en badkamer kunnen vinden. Verder is er een grote woonkamer met open keuken, die voorzien is van een kookeiland en een eetkamer. Met kers op de taart heeft het penthouse een eigen dakterras. Deze betreed je via de open deuren die zich in de eetkamer bevinden.
Bron: Bekende Buren
Bron: Bekende Buren
Drie jaar geleden kocht Monica het penthouse voor een bedrag van 550.000 euro.
Zie jij jezelf hier wel wonen?
Bron: Fem-Fem