Hier moet je op vakantie gaan volgens je sterrenbeeld

Viral
door Amber
vrijdag, 17 september 2021 om 19:00
De zomer is helaas weer over en school is weer begonnen *crying*. We kijken nu al uit naar de zomervakantie van volgend jaar, maar het is altijd weer de vraag waar je naartoe gaat. Gelukkig helpt je sterrenbeeld je een handje verder!
Ram (21 maart -19 april)
Nou girl, jouw reis gaat naar het Griekse Kreta! Dit eiland past namelijk perfect bij jou. Er valt veel te zien, maar je kunt ook heerlijk relaxen aan de helderblauwe zee. Hoe chill?!
Beeld: Eva Darron, Unsplash
Stier (20 april- 20 mei)
Jij houdt wel van een dansje wagen op de dansvloer en daarom is Albufeira jouw ideale vakantiespot. Hier zul je vast en zeker de tijd van je leven beleven met je besties.
Tweelingen (21 mei- 20 juni)
Het mooie Cannes in Frankrijk is precies wat jij zoekt: mooie stranden, lekker stokbrood en cute straatjes. Alleen nog even de Franse taal onder de knie krijgen...
Kreeft (21 juni- 22 juli)
Het maakt jou eigenlijk helemaal niet zoveel uit waar je naartoe gaat op vakantie, zolang het maar gezellig is! Daarom is Appelhof perfect voor jou. Gelukkig hoef je niet zover te reizen.
Leeuw (23 juli- 22 augustus)
Jij wilt het liefst een combinatie van feesten en rust. In Mallorca vind je het allebei: overdag kun je chillen op het strand en in de avond losgaan op de strip.
Maagd (23 augustus- 22 september)
Een verre reis heb je al jaren op je bucket list staan. Als je er dit jaar hard voor spaart, kun je je droom misschien waarmaken. Bali zou namelijk perfect passen bij je.
Weegschaal (23 september – 22 oktober
Ibiza is dé vakantiespot voor de Weegschaal. Mooie zonsondergangen, leuke boutiques en de hippiemarket. Zo leuk!
Schorpioen (23 oktober- 21 november)
Citytripts zijn helemaal jouw ding, en daarom zou Barcelona perfect bij jou passen. Naast leuke uitstapjes kun je hier ook heerlijk vertoeven aan het strand.
Boogschutter (22 november- 21 december)
Je houdt van heerlijke avondjes borrelen met je vriendinnen en daarom past Toscane supergoed bij jou. En dan hebben we het nog geen eens over de heerlijke ijsjes en pasta's...
Steenbok (22 december- 19 januari)
Niks maakt jou gelukkiger dan samenzijn met je vriendinnen, alleen een vakantie boeken kan soms nog best lastig zijn. Daarom is iets dichter bij huis meer jou ding, zoals een paar dagen naar een huisje in Noordwijk. Hier kun je elke dag vertoeven bij een leuke strandtent.
Waterman (20 januari-18 februari)
Jouw ideale vakantie bevat zon, feestjes en een cute stadje. Kos heeft het allemaal. Pluspunt: het is lekker betaalbaar!
Vissen (19 februari- 20 maart)
Zolang je maar kunt shoppen is jouw vakantie al compleet. Antwerpen zou voor jou de perfecte bestemming zijn!