Hierdoor zijn moeders uit Nederland massaal boos op Monica Geuze

Viral
door Amber
zaterdag, 27 november 2021 om 12:00
Monica Geuze is een hardwerkende dame en deelt veel van haar leven op haar social media. Ze heeft het druk met onder andere het presenteren van Temptation Island: Love or Leave, maar is daarnaast ook nog mama van haar dochter Zara-Lizzy. Via social media krijgt ze regelmatig kritiek op haar moederschap, laat ze weten aan het Belgische blad L’Officiel .
Monica zegt daarover dat zij vaak reacties krijgt van haar volgers die denken aan te kunnen geven hoe de opvoeding beter kan. "Ik vind het wel een lastig dingetje", zegt ze daarover. Ze laat haar dochtertje daarom ook niet vaak zien in haar vlogs.
“Ik denk dat moederschap vooral inhoudt dat jij moet doen wat goed voelt", begint Monica. "Ik kan wel de hele dag in de keuken kikkererwten staan te pureren die ze jankend nog niet naar binnenkrijgt. Of ik bestel een pizzaatje, ik bespaar mezelf drie uur in de keuken, ik ben een leukere moeder en Zara-Lizzy eet haar eten gewoon op.”
Vervolgens vertelt de presentatrice dat zij een aantal 'perfecte' moeders volgt op Instagram, maar ze zich daar totaal niet mee kan identificeren: "Ik zou niet weten waar ik de tijd vandaan zou moeten halen. Maar ik zie mensen soms ook wel eens dingen doen met hun kinderen dat ik denk: hmm dat had ik misschien net wat anders had gedaan..”
Eén van de dingen waar ze kritiek op krijgt, is dat Zara-Lizzy regelmatig bij haar opa en oma moet slapen. “En dan denk ik: nee als ik parttime werkte, dan had ik het waarschijnlijk ook al makkelijker aangekund, maar het is gewoon heel druk als je allebei fulltime werkt.” Monica gaat verder: “Ik denk niet dat je elkaar als moeder altijd begrijpt en dat hoeft ook niet altijd.” En zo is het!
Bron: lovereality.nl / Beeld: Instagram @monicageuze