Hiermee verdient Janice Blok binnen een uur het loon van een ander die drie maanden werkt

Viral
door Dean
maandag, 30 januari 2023 om 20:04
janice
Janice Blok is onderhand een bekende in Nederland. Zo doet zij mee aan meerdere programma's en mag zij zich met 216.000 volgers een ware influencer noemen. Janice haar fulltime baan bestaat uit social media.

Echte Meisjes in de Jungle

Momenteel krijgt Janice veel bekendheid door het programma Echte Meisjes in de Jungle. In het programma strijden er twee teams van dames tegen elkaar terwijl zij opdrachten uitvoeren in de jungle. Omdat het allemaal diva's zijn die meedoen ontstaat hier vaak drama.

Team

Janice werkt niet alleen aan haar carrière, dit doet zij samen met haar team. Zo vertelt zij: "Eigen is Janice blok een merk. Het is zeker weten een merk waar wij aan bouwen. Elk jaar hebben wij nieuwe doelen. De cijfers moeten altijd hoog blijven en we werken naar die doelen toe. Dat doe je wel met een team en niet alleen.
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

Inkomen

Janice verdiend boven het gemiddelde in Nederland. Zo vertelt zij: "Het slaat nergens op, Een filmpje waar ik een uur voor werk, daar moet een ander drie maanden voor werken. Zelf vind zij dit ook gekkenwerk maar als zij naar de cijfers kijkt snapt zij het eigenlijk wel.
janice
Wat vind jij hiervan?
Volg @verraderlijk op Instagram en praat mee!