Hilarisch: Diva van De Bachelor reageert nu zelf op de haat over haar stem

Viral
door Amber
maandag, 28 juni 2021 om 18:00
Tony’s zoektocht naar de liefde is vanaf deze week eindelijk te zien in De Bachelor. Diva is één van de opvallendste deelnemers van dit seizoen: ze valt in goede smaken bij Tony én ze heeft een hele bijzondere stem. Op haar Instagram stories reageert ze op de comments over haar stem.
Deze week is De Bachelor van start gegaan en maakte Tony voor het eerst kennis met alle dames. Hij werd al gelijk enthousiast door de vrolijke Diva, maar daar dachten veel kijkers anders over. Zij lieten op social media weten dat ze moeite hebben met haar stem. De girl herself neemt het met een vleugje humor op en schrijft op Instagram dat ze het helemaal begrijpt: "Bachelor kijkers, ik krijg nu al veel opmerkingen over hoe kut mijn stem is... Persoonlijk vind ik dat ik klink als een Teletubbie die aan de crack zit, dus ik snap helemaal waar die opmerkingen vandaan komen."
Verder heeft ze nog een kleine mededeling aan de kijkers: "We motten 't er maar mee doen, gek! Misschien went het vanzelf, in elk geval nog een week volhouden, hahaha." Naast alle negatieve reacties krijgt ze gelukkig ook veel lieve reacties. Wat vonden jullie van de eerste aflevering van De Bachelor?
Beeld: De Bachelor, Videoland / Bron: cosmopolitan.nl