Horror: Meisje verliest tampon in haar lichaam en legt het vast op TikTok

Viral
door Amber
dinsdag, 12 april 2022 om 21:51
natracare vruanq tcsc unsplash
De angst voor elk meisje is dat haar tampon vast komt te zitten en hem niet meer kunt vinden. Het overkwam deze TikTok-gebruiker en ze legde het avontuur vast op haar account.
Het meisje, beter bekend op TikTok als @agellasf, deelde een video waarin ze haar tamponkoordje vasthoudt terwijl ze op een toilet zit. Ze knipperde langzaam met haar ogen en keek geschokt. "Je zult me ​​zien op de spoedeisende hulp", schreef ze in het bijschrift van de video.
Hulp
Haar video pakte al snel zo'n 6,2 views en haar kijkers gaven haar advies. Alex liet vervolgens weten dat ze haar moeder had gevraagd om de tampon uit haar lichaam te halen. "Update: mijn moeder probeerde te helpen en ze kon 'm niet vinden. Wie van jullie bidt over mijn ondergang rn?", schreef ze bij een andere video.
22 uur vast
Gelukkig is de tampon inmiddels uit haar lichaam. In totaal zat de tampon zo'n 22 uur vast. In een vervolgvideo op TikTok deelde Alex dat de tampon vast kwam te zitten in haar baarmoederhals, waardoor ze hem er niet uit kon krijgen. Telkens wanneer ze het eruit probeerde te duwen, spande ze de spieren meer aan, waardoor het moeilijker werd voor de tampon om eruit te komen.
Bron: Dailydot / Beeld: Natracare, Unsplash