Huh?! Hailey Bieber wil waarschijnlijk geen kinderen met Justin.

Viral
door Dean
maandag, 15 mei 2023 om 15:35
hailey justin bieber
Hailey Bieber maakt zich zorgen over de mogelijke reacties als zij en Justin Bieber in de toekomst kinderen zouden krijgen. Ze vindt het eng om een kind op te voeden in een wereld waar mensen gemeen kunnen zijn online. "Het is iets waar ik voortdurend om huil", deelde zij in een interview.

Gemene opmerkingen

Hailey geeft toe dat ze dolgraag kinderen wil, maar dat de gemene opmerkingen die ze nu al te verduren krijgt, haar ervan weerhouden: "Het is al erg genoeg wat mensen zeggen over mijn man of mijn vrienden. Ik kan me niet voorstellen hoe dat is als er iets wordt gezegd over ons kind. Als we uiteindelijk wel kinderen krijgen, kunnen we alleen maar ons best doen om ze op te voeden".
justin en hailey bieber 1024x925

Tegenslagen

Het afgelopen jaar hebben Hailey en Justin te maken gehad met flinke tegenslagen. Ze werden allebei geconfronteerd met serieuze gezondheidsproblemen. Justin werd bijna een jaar geleden gediagnosticeerd met het Ramsay-Hunt syndroom, wat tijdelijke gedeeltelijke gezichtsverlamming veroorzaakte. Hailey kreeg vorig jaar een beroerte.
Het nieuws over de gezondheidssituatie van de twee verspreidde zich snel over de hele wereld. Hierdoor kregen zij veel kritiek over zich heen. Het was een zware periode voor het stel, dat op dat moment vooral bezig was met hun herstel.
Lees snel verder op de volgende pagina!

Nieuws

Hailey baalt van de manier waarop het nieuws naar buiten werd gebracht "De dag nadat ik was opgenomen, stond het op het internet," vertelt ze tijdens het interview. "Ik wilde in mijn eigen woorden vertellen wat er was gebeurd, omdat zo veel mensen aannames maakten."
Toch geeft zij ook aan niet op de kritiek te willen focussen: "Als je dit soort dingen je het zwijgen laat opleggen, geef je mensen toestemming om te dicteren hoe jij je leven leidt."
hailey justin bieber
Wat vind jij hiervan?
Volg @verraderlijk op Instagram en praat mee!