Huh? Meghan Markle heet eigenlijk anders

Viral
woensdag, 08 april 2020 om 16:13
Een grote verrassing van fans van Meghan Markle en de Engelse royalty. Meghan Markle blijkt namelijk helemaal geen Meghan Markle te heten.
'Page Six' wist namelijk de geboorteakte van het zoontje van Meghan en Harry, Archie, in handen te krijgen. En daar blijkt uit dat Meghan Markle officieel een andere naam heeft.
Op het document staan namelijk de officiële namen van de ouders van Archie. En die informatie komt als een verrassing voor de fans van het Britse koningshuis. Er staat namelijk dat Meghan eigenlijk Rachel Meghan Markle heet, wat toevallig dezelfde voornaam als haar personage in de serie Suits is!
Maar fans zagen nog iets opvallends: de functieomschrijving van Meghan op de geboorteakte. Ze wordt namelijk prinses van het Verenigd Koninkrijk genoemd en niet slechts de Hertogin van Sussex. "Hoewel ze op haar trouwdag de titel van Hertogin van Sussex van de Queen kreeg, is ze technisch gezien wel degelijk een prinses, alleen niet in haar eigen naam", verklaart Page Six.
Fans zijn geschokt dat Meghan Markle dus eigenlijk Rachel als eerste naam heeft, en niet Meghan. Waarom ze heeft gekozen om haar tweede naam als roepnaam te gebruiken is niet bekend.