Huh: Zijn deze Bachelor deelneemsters zussen van elkaar?

Viral
maandag, 04 april 2022 om 15:52
img 0546
Er is veel verwarring rondom of deze Bachelor-deelneemsters zussen van elkaar zijn. Op de televisie draait nu de Nederlandse Bachelor, maar ook die van ons buurland België. Daardoor is er veel verwarring.
Zo zijn Yael uit de Nederlandse Bachelor en Sanne uit de Belgische Bachelor best Friends!
Zussen?
Fans dachten dat ze zussen zouden kunnen zijn. Dit mede door een Instagram-story van Yael. Zo liet ze via Instagram weten dat ze nog aan nog een nieuw project werkt samen met haar zus. “Is Sanne echt je zus?”, Dit wordt al snel gevraagd in een Q&A-sessie.
“Haha, door mijn vorige post over een nieuw project samen met mijn zus is er wat verwarring ontstaan, omdat ik ook met Sanne met een nieuw project bezig ben. Maar nee, Sanne ik zijn beste vriendinnen. Ik heb ook nog een echte zus waarmee ik samen een project aan het opzetten ben”, legt Yaël uit.
Mysterieus
Zou dit toeval zijn, Yael en Sanne tegelijkertijd op de buis te zien? “Hebben wij dat afgesproken, Sanne? We krijgen deze vraag best vaak, en we gaan daar binnenkort uitgebreid op in.” Een mysterieuze opmerking dit.
Eruit
Afgelopen aflevering nam Bachelor Thomas Yael apart na een groep date. Helaas begonnen er voor beide geen gevoelens te groeien. Hierdoor krijgt Yael geen roos en gaat ze terug naar Nederland toe. Dit was een behoorlijke shook voor de meiden die nog wel in het spel zitten.