'Huwelijksproblemen tussen Hailey en Justin Bieber'

Viral
door Amber
donderdag, 04 november 2021 om 12:21
Hailey en Justin Bieber zijn een prachtstel en zo zien fans dat ook. Achter al het moois wat je over hun relatie ziet, schuilt er af en toe ook een minder mooie kant. Hailey is openhartig over hun huwelijk en biecht op dat ze zelfs een keer bijna uit elkaar zijn gegaan!
Op sociale media zie je vaak alleen maar de mooie, gezellige en romantische momenten tussen koppels. De mindere momenten zie je vaak niet, maar ook die zijn er. De Biebers vertellen daar openlijk over. Justin beschreef zijn eerste jaar huwelijk met Hailey als "really tough" in een interview met GO. Daar zij hij ook dat er een gebrek aan vertrouwen was. Nu is het Hailey's beurt om een boekje open te gooien over de relatie.
“I remember I called my mom a few different times, one particular time when we were in Brooklyn and I was calling her, crying, and I was like, ‘I just can’t do it,’” vertelt Hailey in de podcast In Good Faith With Chelsea & Judah Smith . “But I also just think I was in it. I made a decision. I know for a fact that I’ve loved this person for a very long time and now would not be the time to give up on him. I just wouldn’t do that to him.”
Hailey besloot om bij hem te blijven, wat er ook gebeurde. Ze geeft toe dat ze altijd voor elkaar zullen vechten. How cute?!
Bron: nsmbl.nl / Beeld: Instagram @haileybieber